Thursday, September 5, 2013

You Have to Eat or You Die

Eta bör man eller dör man

Yksi erittäin tärkeä viihtyvyyteen näinkin pitkällä matkalla vaikuttava asia on ruokailu. Onneksi teen mielelläni ruokaa ja onneksi Michelle - kuten olen jo useasti sanonut - huolella paneutui taloussuunnitteluun. Syyskuun 4. päivän illalliseni oli oliviöljyssä paistettua kananrintaa paprikan ja sitruunapippurin kanssa, perunasalaatti ja neljän papulaijin salaatti. Ikean näkkileipä majoneesilla ja juustolla. Vakio viini, raikasta vettä. Jälkiruokana Townhouse keksejä maapahkinävoilla ja mansikkahillolla sekä poikkeuksellisesti vielä kuppi Ikean kahvia.


Kun lämpötila on ollut tämän neljän viikon aikana poikkeuksetta lähellä ja yli kolmekymmentä astetta en mielelläni paista tai keitä laivan keittiössä vaan ulkona Coleman kaasugrilliäni käyttäen.

One thing that comforts you during such a long journey is to have good food.  I think Americans call it, "comfort food" or "home cooking".  Luckily I prepared food willingly and luckily Michelle planned everything very thoroughly (as I have several times said).  September 4th dinner was chicken breast fried in olive oil with peppers and lemon pepper seasoning, potato salad, and four bean salad, Ikea's crisp rye bread with mayo and cheese, my usual wine of fresh water, as a dessert Townhouse crackers with peanut butter and strawberry jam, and as an exception, one cup of Ikea coffee.

When the temperature during this four weeks has been without exception near or over 90 degrees F, I don't like to fry or cook in galley but outside with my Coleman gas grill.

No comments:

Post a Comment